דרושים

יחידה/פקולטה: הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון

שם המשרה: מנהל/ת מרכז קרסו לחדשנות בטכנולוגית מזון

תאור התפקיד

למרכז קרסו לחדשנות בטכנולוגיות מזון, מרכז חדשני ומוביל
בתחומי הפודטק והביוטק, דרוש/ה מנהל/ת מנוסה , עצמאי/ת,
עם 'רעב בעיניים', לתפקיד רב- גוני ניהולי וטכנולוגי בתחומי
הפודטק והביוטק.
התפקיד כולל:
✓ ניהול המרכז (אסטרטגיה, תוכנית עסקית, תקציב, כ״א)
✓ ייזום, סיוע, ייעוץ ותמיכה בחוקרים ובחברות חיצוניות
בתהליכי מו"פ, גמלון ומסחור
✓ עדכון והטמעת טכנולוגיות ומערכות חדשות
✓ גיבוש תוכניות עבודה ותחזוקה תקופתיות ובקרה על יישומן
✓ ביצוע עבודת R&D
✓ עריכת דוחות פנימיים ודוחות לגופי חוץ

הכישורים הדרושים

✓ תואר מתקדם בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון, הנדסה כימית,
הנדסת חומרים או תחומי הנדסה ומדע משיקים (חובה),
עדיפות לבעלי/ות PhD
✓ ניסיון במחקר ובתעשייה, בדגש על ניהול, פיתוח ותשתיות
בתעשיית המזון או הביוטכנולוגיה
✓ ניסיון בניהול צוות ותקציבים והתנהלות מול גורמי חוץ בשוק
המקומי והבינלאומי (חובה)
✓ ניסיון בהפעלת ציוד תהליכי (יתרון)
✓ ניסיון בעבודה עם שיטות אנליטיות מתקדמות )יתרון(
✓ יעילות, חריצות, יכולת ארגון והקפדה על פרטים, יוזמה
ואחריות
✓ בעל/ת יחסי אנוש מעולים, תודעת שירות גבוהה ועמידה
בלוחות זמנים
✓ ידיעת השפות עברית ואנגלית ברמה גבוהה, כולל יכולת
ניסוח בכתב ובע"פ

היקף המשרה

100%

הערות

הטכניון פועל לגיוון תעסוקתי ומעודד הגשת מועמדויות מכלל המגזרים
التخنيون يعمل على تعددية التشغيل ويشجع التقديم للمناقصات من جميع الأوساط