דרושים

יחידה/פקולטה: הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון

שם המשרה: מנהל.ת מרכז קרסו לחדשנות טכנולוגיות מזון

תאור התפקיד

מרכז קרסו לחדשנות בטכנולוגיות מזון של הפקולטה
להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון עוסק בקידום
מחקר יישומי חדשני של חברי הסגל והחוקרים בפקולטה,
שת"פ אקדמיה-תעשייה, מתן שירותי מו"פ לחברות חיצוניות
כמו גם תמיכה בהוראה האקדמית בתחומי הנדסת המזון
והביוטכנולוגיה.
למרכז דרוש.ה מנהל.ת מנוסה, מוכשר.ת, עצמאי.ת, בעל.ת
תודעת שירות גבוהה לתפקיד רב-גוני
מקצועי ומדעי בתחומי הפודטק והביוטק. מועמד.ת מתאים
יוביל:
•ייזום, סיוע, ייעוץ ותמיכה בחוקרים ובחברות חיצוניות
בתהליכי מו"פ, גמלון ומסחור.
•גיבוש אסטרטגיה ובניית תכנית עסקית למרכז.
•ניהול, הכוונה ובקרה של צוות העובדים במרכז .
•עדכון והטמעת טכנולוגיות ומערכות חדשות .
•גיבוש תוכניות עבודה ותחזוקה תקופתיות ובקרה על יישומן.
•עריכת דוחות פנימיים ודוחות לגופי חוץ.
•ניהול תקציבי המרכז.

הכישורים הדרושים

•תואר מתקדם בהנדסת מזון, טכנולוגיה של מזון, הנדסת
ביוטכנולוגיה, הנדסה כימית, הנדסת תרופות או תחומי
הנדסה ומדע קרובים (חובה).
•ניסיון במחקר ובתעשייה, בדגש על ניהול, פיתוח ותשתיות:
ניסיון של שלוש שנים לפחות (חובה), עדיפות לבעלי/ות
ניסיון של מעל ל-5 שנים בתעשיית המזון או הביוטכנולוגיה.
•ניסיון בהפעלת ציוד תהליכי (חובה)
•ניסיון בעבודה עם שיטות אנליטיות מתקדמות (יתרון)
•ניסיון בניהול צוות והתנהלות מול גורמי חוץ בשוק המקומי
והבינלאומי (יתרון)
•הכשרת פוסט דוקטורט ו.או ניסיון עבודה בחברת פודטק
(יתרון).

היקף המשרה

100%

הערות

הטכניון פועל לגיוון תעסוקתי ומעודד הגשת מועמדויות מכלל המגזרים
التخنيون يعمل على تعددية التشغيل ويشجع التقديم للمناقصات من جميع الأوساط